Thought Leadership

Langley Vale Wood Visitor Hub

Langley Vale Wood Visitor Hub

The winners have been announced. We didn't get shortlisted! No doubt there is more behind the shortlisted entries than first meets the eye but first impressions do suggest they are all rather predictable and lacking in poetic sophistication. Not that...

Read more

Milford-On-Sea beach hut plans go on show

Milford-On-Sea beach hut plans go on show

Our initial ideas and options for the Milford-On-Sea beach huts were presented to the public at a well attended exhibition at the local community centre. Over 600 people attended the one day event. A copy of the exhibition and video of our presentati...

Read more

AJ publish the Snug House

We were pleased to see the Snug House got published in this weeks Architects Journal. Our design was shortlisted in the Sunday Times Britain's Future Home competition and featured alongside the winning scheme by Dwelle and the other shortlisted ent...

Read more

Marwell Wildlife Energy Centre

Marwell Wildlife Energy Centre

Marwell Wildlife have plans to construct a new Energy Centre providing renewable energy to the zoo and a visitor centre displaying energy cycles in nature. Snug Projects were shortlisted to the last two architects following a competitive interview. G...

Read more

Shared Space, Winchester

Shared Space, Winchester

As part of our vision to encourage 'walking within the walls', we have prepared a revised transport strategy and conceptual images for how the one way system in Winchester could be transformed into a shared space. Our idea is to create a series of on...

Read more

Brockholes Visitors Centre

Brockholes Visitors Centre

The new visitor facility is designed to create a strong and recognisable brand for the new nature reserve. The visitor centre defines the ethos for the reserve as well as its physical heart. It is the point of departure for visitors wishing to explor...

Read more

KILOMETRE TOWER

KILOMETRE TOWER

The Kilometer Tower was just that, 1km high. The design was our entry to the international 06 Skyscraper competion. The project was developed in conjunction with students at the University of Southampton. What makes the building unique is its inverte...

Read more